Algemeen

Bijbeljournaling.nl

Bijbeljournaling is het verwerken van een bijbeltekst of -gedeelte op een creatieve manier. Je kunt hierbij gebruik maken van verf, tekenmateriaal en mixed media. Het gaat niet om het perfecte plaatje, maar om bezig zijn met God en Zijn woord.

Wil jij ook aan de slag met bijbeljournaling of ben jij ondertussen (al bijna) een expert? Je bent bij bijbeljournaling.nl aan het juiste adres. Wij zijn een overzichtelijke webshop met een uitgebreide keuze in bijbeljournaling producten, voor de beginneling en de gevorderde. Wanneer je koopt bij bijbeljournaling.nl, ben je verzekerd van producten van goede kwaliteit, met een eerlijke prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.